Grattis Anna Holmlund & Curling Herrarna till OS-brons i Sotji!

Underbart! Grattis Anna Holmlund till en välförtjänt OS-medalj idag!!! Tårarna trillar när man ser drömmen om Sotji och sen loppet idag. Härligt Anna!!! 

Vilket tufft år hon har haft! Det värmer i ett sjukgymnasthjärta när man ser någon komma tillbaka efter skada. Att komma tillbaka till sin passion igen efter en skada och lyckas, vilken känsla!! I dessa idrotter blir ju skadorna många gånger allvarliga och kan lika gärna betyda slutet på karriären. Grattis Anna och teamet som hjälpt dig på vägen!

Ski Cross är en av många idrotter under OS som är extremt imponerande. Skicross, slopestyle, alpint osv, alla idrotter med extrem fart och höjd, det är med skräckblandad förtjusning jag tittar. Sjukgymnasten i mig får kalla kårar efter ryggen när jag ser landningar som tar hårt på knän och ryggar, urkörningar, vurpor, förlorad kontroll i hopp osv... Det är svettigt att titta då man ser många som skadar sig, utmanar till gränsen och ibland över gränsen. Jag är såå imponerad över prestationerna idrottarna gör men också över att de överhuvudtaget vågar!   

Det har varit många såsom Anna, som under detta OS lyckats nå sina mål trots en krokig väg inför och under säsongen. Johan Olsson, Daniel Rickardsson och Anna Holmlund har haft en tuff väg mot OS i Sotji men alla kommer dit och lyckas ta medalj! Imponerande att de klarar av att vara bäst när det gäller med allt vad det innebär! 

Grattis också till Curling herrarna som stod för grymt spännande underhållning idag och tog hem Bronset! Hurra! Man blir så lycklig av att se alla fina prestationer!!!

Nu ser vi fram emot en helg med fler medaljchanser för Sverige.