Sports Performance

Rörelseanalys innehåller tester för bla, styrka, funktionell stabilitet, ledrörlighet, rörelsemönster mm.

En självklarhet för dig som är elitidrottare eller motionär och vill utveckla din träning och teknik! Förbättra t ex din golfsving, löpteknik eller skidåkning.  

Rörelseanalysen innehåller tester för styrka, rörlighet, stabilitet, balans & ditt rörelsemönster. Den kan vara specifik mot idrott eller för dig som vill veta hur du ska använda dig bättre av din kropp på fritiden, i jobbet och i träning på t ex gym samt hur du ska träna utifrån dina individuella förutsättningar för att minska risk för skador.  

Rörelseanalysen ger dig ökade kunskaper om hur du rör dig och vilka områden du behöver förbättra. Om analysen är idrottsspecifik får du också tydliga kopplingar till vad de olika fynden leder till i ditt teknikutförande och din performance i idrotten. För att du ska kunna förändra ditt rörelsemönster och bli mer effektiv och ergonomisk i ditt användande av kroppen får du utifrån analysen ett förslag på lämplig träning och ev också behandling. Det kan t ex handla om att träna upp stabilitet i en fot och öka rörlighet i en axel för att din golfsving ska kunna förbättras. 

Kontakta oss för mer information